Oli Essencial de Romaní 30 ml

L’oli essencial de romaní, a través de la seva aroma o diluït en altres olis,  augmenta la nostra energia , les  facultats mentals i sensorials , així com la  capacitat de concentració .

La paraula  Romero  prové del llatí  ros mari ,  que significa Rocio del Mar  , ja que la seva olor, banya les nostres costes…

L'oli essencial de Romaní és conegut per la seva capacitat d'augmentar la nostra energia , i estimular les facultats sensorials mentals.

És un gran tonificant general , que ajuda a la mobilització de greixos, disminueix la retenció de líquids (en activar la circulació) i actua eliminant toxines .

També genera un efecte antireumàtic i antiinflamatori , combatent dolors i rampes musculars.

L'Oli Essencial de Romaní, amb la seva acció vigoritzant i enèrgica aportés claredat mental, concentració, entusiasme i creativitat.

Ús de l'Oli Essencial de Romaní:

  • Aplicar a la pell diluint-lo en un sabó o oli vegetal.
  • Abocar unes gotetes en una espelma, got amb aigua o recipient que no es pugui tacar.
  • Usar amb un difusor dissolent de 3 a 4 gotetes en 125 ml d'aigua per disminuir afeccions respiratòries, en el tractament de refredats, grip o asma, i també ajudarà a alliberar la mandra i la fatiga mental. 

El vocable Romaní que es refereix a la planta ve del nom llatí de la planta ros mari ( "rosada del mar "), emprat per Ovidi, Virgili i Plini, que té també la variant ros marinus (rosada marina) que trobem a Horaci.

Informació addicional

Pes 750 g
Dimensions 15 × 50 × 5 cm
Wup!
💬 Whatsapp?
Hola 👋 !
Us podem ajudar?