Desodorant d’Alum 120 gr

Els desodorants d’alum són una opció natural i saludable per eliminar la mala olor de les aixelles sense bloquejar la transpiració natural de la pell.

El seu efecte és inodor, incolor, no taca i prevé la formació de bactèries que provoquen les males olors.

Mode d’ús: Humiteja la pedra d’alum amb aigua i frega suaument a les aixelles.

Pedra de 120 gr

Descripció

–  Efectivitat Comprovada : La pedra d’alum ha estat utilitzada durant segles per les seves propietats desodorants i astringents. La seva capacitat per inhibir els bacteris causants de la mala olor la converteix en una opció fiable i duradora per mantenir la frescor durant tot el dia.

–  Natural i Lliure de Químics : A diferència dels desodorants comercials que contenen ingredients qüestionables, la nostra pedra d’alum és una alternativa natural i saludable. No conté parabens, alumini ni fragàncies artificials, cosa que la converteix en una elecció conscient per a la teva pell i el medi ambient.

–  Versatilitat d’ús:  A més de la seva funció desodorant, la pedra d’alum també es pot utilitzar com a astringent natural per ajudar a tancar els porus després de l’afaitat o la depilació. La seva aplicació suau calma la pell i brinda una sensació de frescor.

–  Llarga Durada:  Una sola pedra d’alum pot durar mesos, fet que la converteix en una inversió econòmica i sostenible a llarg termini. La seva durabilitat es combina amb la seva efectivitat, cosa que la converteix en una opció valuosa per als que busquen reduir el malbaratament i minimitzar la seva empremta ambiental.

–  Fàcil de fer servir : El seu disseny ergonòmic i fàcil aplicació la fan adequada per a tot tipus de pell i gènere. Simplement humiteja la pedra i aplica-la suaument sobre la pell per obtenir una protecció duradora i natural.

Entra en sintonia amb la natura i redescobreix la bellesa dels ingredients simples però poderosos. Afegeix la pedra d’alum natural a la teva rutina diària i gaudeix d’una sensació de frescor i confiança que perdura.  El teu cos i el planeta t’ho agrairan.

Informació addicional

Pes 110 g
Dimensions 9 × 3 × 3 cm

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Desodorant d’Alum 120 gr”
Wup!
💬 Whatsapp?
Hola 👋 !
Us podem ajudar?